KEZDŐLAP >> DOKUMENTUMOKKAL KAPCSOLATOS ÜGYINTÉZÉS

DOKUMENTUMOKKAL KAPCSOLATOS ÜGYINTÉZÉS - EZ VONATKOZIK A DOROGI TELEPHELYRE IS!
Az egészségügyi dokumentáció szolgáltatási és másolási díjai ide kattintva letölthető.

Orvosi dokumentum másolat kérése / Iratbetekintés

Kedves Betegek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az orvosi dokumentumok másolata, illetve iratbetekintés iránti kérelmüket a Központi Betegfelvételi Osztályon igényelhetik H-P.: 07:00-14:00 óra között.
Kérelmet csak személyesen, vagy meghatalmazással lehet előterjeszteni érvényes személyazonosító okmányok bemutatása és a másolatok iránti kérelem esetén a Kórház Térítési Díjszabályzatában meghatározott térítési díj előre történő befizetésével egy időben.
A kérelmek teljesítése 4-30 napon belül történik attól függően, mikori és mekkora mennyiségű iratról van szó.
A meghatalmazás nyomtatvány vagy az ITT letölthető változat, vagy egy azzal teljesen egyező adattartalmú - akár kézzel írt - irat lehet.

További információkkal kapcsolatban a 06 33/542-311-es telefonszámon érdeklődhet a fent megjelölt időszakban.

A Kórházvezetés

Születési anyakönyvi kivonat átvétele

Kedves Édesanya!

Gyermeke születési anyakönyvi kivonatának elkészíttetéséről Kórházunk gondoskodik. Ennek átvételére leghamarabb a szülést követő 4 munkanap múlva az Igazgatóság épületében van lehetősége H-P.: 12:00-13:00 óra között.
Pontos helye: Igazgatóság bejárati ajtaján belépve balra az első ajtó.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben nem Ön, vagy a gyermek Édesapja veszi át a születési anyakönyvi kivonatot, abban az esetben egy ITT letölthető meghatalmazás, vagy egy ezzel teljesen egyező adattartalmú - akár kézzel írt - irat szükséges. Ugyanez az eljárás vonatkozik a kivonat átvételére abban az esetben is, ha az Édesapa kívánja átvenni azt, de Önök nem kötöttek házasságot és/vagy az Édesapa nem rendelkezik apasági nyilatkozattal.

A születési anyakönyvi kivonatokkal egyidejűleg gyermeke lakcím- és TAJ-kártyája is elkészül, melyeket postai úton kézbesítenek az Ön lakcímére.

A Kórházvezetés

Röntgen / CT vizsgálatokról készült képi anyag kérése

Kedves Betegek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a röntgen / ct vizsgálatokról készült képi anyag másolata iránti kérelmüket az Informatikai osztályon igényelhetik H-P.: 07:00-15:00 óra között. A kikéréshez szükséges a beteg TAJ száma vagy a röntgenben készült ambuláns lap.

Az elkészült másolatokat CD-n bocsájtjuk rendelkezésre személyes átvétellel, vagy 2 tanús meghatalmazás alapján.

A meghatalmazás nyomtatvány vagy az ITT letölthető változat, vagy egy azzal teljesen egyező adattartalmú - akár kézzel írt - irat lehet.

A térítési díj 500 Ft, amely összeget az Informatikai Osztály által kitöltött kérőlappal a Pénztárban kell kiegyenlíteni.

További információkkal kapcsolatban a 06 33/542-312-es telefonszámon érdeklődhet a fent megjelölt időszakban.

A Kórházvezetés

 
Ugrás a lap tetejére.