KEZDŐLAP >> GYÓGYÍTÓ OSZTÁLYOK >> MOZGÁSSZERVI REHABILITÁCIÓS OSZTÁLY

MOZGÁSSZERVI REHABILITÁCIÓS OSZTÁLY
Osztályvezető főorvos:
Dr. Élő György

Osztályvezető főnővér:
Erősné Gilán Szilvia

Telefon:
06-33/542-300/174-es mellék - Nővérállomás
06-33/542-341 - Főorvos
06-33/542-383 - Adminisztrátor

Ágyszám: 41

Kórházunk egyik legfiatalabb és legkorszerűbb körülmények között működő osztálya a mozgásszervi rehabilitációs osztály. Komplex orvosi rehabilitációs kezelésben részesíti azokat, akik mozgásukban tartósan, vagy véglegesen gátoltak és rehabilitációjuktól funkcionális teljesítőképességük javulása várható.
Ez azt jelenti, hogy az elvesztett funkciókat a megmaradt képességek fejlesztésével, mozgásterápia, fizikóterápia, balneoterápia, valamint megfelelő testközeli és test távoli segédeszközök alkalmazásával igyekszünk a lehető legnagyobb mértékben pótolni. Így elérhető, hogy a mozgásszervi károsodással élők minél kisebb mértékben érezzék fogyatékosságukat.

A mozgásszervi rehabilitációs osztályon kezelhetők azok a betegek, akiknek különböző eredetű, ismert és kivizsgált alapbetegségük mozgáskárosodást eredményezett, ugyanakkor általános - mentális és fizikai - állapotuk lehetővé teszi a megfelelő, testre szabott fizikai igénybevételt, együttműködők, és remény van arra, hogy önellátásuk és/vagy munkavégző képességük részben, vagy teljesen helyreállítható.

Szakorvosok

dr. Fetter Teréz
dr. Nyéki Tímea
Dr. Szövérfi Zsófia Lídia

 

Az osztályon a látogatási lehetőség - amennyiben erről más utasítás nem rendelkezik - 14:00-20:00 óra közt van. Egy beteg egy időben két látogatót fogadhat.
A kezelések, beavatkozások a látogatás miatt nem maradhatnak el.

A járóbeteg rendelésen a felnőtt- és gyermekellátásra van lehetőség.
A gyermekeknél -zömmel tartási rendellenességek szűrése és kezelése történik.

A rendelés beutaló köteles és időpont egyeztetés szükséges.

Felnőtt ellátásra: 06-33/542-383 (munkanapon 8-14 h)
A gyermek ellátásra: 06-33/542-383 (kedd-péntek 9-15 h)
 
Ugrás a lap tetejére.